Dr. Michael Laitman

Az egész életünk a Felső játéka az alsóval

Életünk minden baját a Felső Fény okozza, ami befolyással van ránk. Sötétségként érezzük azt az egoista vágyainkon belül (a nem korrigált Klijeinken). És azt kérdezzük, miért érezzük magunkat rosszul.

Lényegében a létezésünk értelmét kérdezzük meg így. Ahhoz hogy választ kapjunk, a Felső szint tulajdonságai (a Felső AHP-ja) és a sajátjaink közötti szembenállást kell feltárnunk. Ahogy spirituálisan fejlődünk, a kérdésünk szüntelenül megváltozik, míg végül megkérjük a Felső Egyet, „Mutasd meg mit kell tennem!” És elfogadjuk a feltételeket, amiket ad nekünk.

Ma, először a történelemben, össze vagyunk kötve a globális egoizmusunkban, ami a Teremtőtől ellentétessé tesz minket. Ezt megelőzően mindegyikünk évezredekig fejlődött és nem voltunk ellentétben a Felső Szinttel (A Felső AHP-pal) mert Ő (az irányító erő) egy volt és megoszthatatlan, amíg mi (akiket irányított), el voltunk választva egymástól.

Most viszont, egyetlen rendszerré kapcsolódva feltárjuk a Felső Eggyel való ellentétünket (a Felső egy AHP-ával). Ő egy, és mi is eggyé váltunk, csak vele ellentétesen. Ő a korrigált formánk egyik kifejeződése, amit mi a saját korrigálatlan, egoista formánkkal szemben állónak észlelünk. Ez azért van, mert az ellentétes természetünk krízisben van és szenved.

Rajtunk múlik, hogy vágyjunk a változásra és kérjük a Felső Egyet, hogy korrigáljon minket, és tegyen bennünket Önmagával hasonlóvá. Akkor a Fény érzetével (adakozás és szeretet) tölt el minket, és felemelkedünk a Felső Egy szintjére.

Az ezen az úton való sikerünk, és hogy gyorssá és örömtelivé tegyük azt attól függ, hogy mennyire lelkiismeretesen tartjuk észben, hogy minden, ami a világban zajlik, a Teremtő játéka velünk; a Felső játéka az alsóval.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,630 seconds.