Dr. Michael Laitman

A Zóhár egy spirituális centrifuga

Amikor egy illető csatlakozik a csoporthoz, azon dolgozik, hogy egyesítse az összes barát vágyát, és egy cél felé segítse őket. Az egyesült célon belül felfedezik a kölcsönös kapcsolatot és szeretetet – a Teremtő minőségét. Az illető együtt „repül” mindenkivel, egy olyan impulzust meglovagolva amit a Zóhár könyvének olvasása teremt meg.

Aki nem csatlakozik ehhez a belső folyamathoz, a Zóhár könyvének ereje ki fogja taszítani. Ez azért van így, mert a Zóhár csak azokat választja, akik elszántak az egyesítés felé, akik az úton maradnak és elérik idővel a célt és erősebbek, koncentráltabbak lesznek. Aki nem tartja fontosnak az egyesülést, hogy elérjük a célt, kitaszítja a mozgalom ereje és kilöki magából a csoport.

A Zóhár olyan erőt tartalmaz, ami egy illetőt a középponthoz vonz. Annak ereje egy csoportot teremt, mert a történelem legnagyobb kabbalistáinak csoportja írta.

Ennélfogva  mielőtt valaki a Zóhár könyvét kezdi olvasni, meg kell vizsgálnia a csoporthoz való viszonyulását és a céllal való kapcsolatát. Ahogyan le van írva a Tóra fogadásával kapcsolatban, „egy embernek kell lenni, egy szívvel” – ez a szükséges követelmény, hogy feltáruljon a spirituális világ.

Egyébként, meg van írva, „itt lesz a temetkezés helye”, ez azt jelenti, hogy kivet a spirituális erő és visszatérsz a halott világba.

Az előző évek alatt, nem éreztük a folyamat erős szelekcióját a Kabbalát tanulók között, mert az előkészítés szakaszában voltunk. Viszont, most, hogy tanulmányozzuk a Zóhár könyvét hamar kiderül, hogy ki van érte és ki ellene. Egy ember (spirituális értelemben) csak ez alapján mérettetikmeg, hogy él-e vagy hal-e.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,243 seconds.