Dr. Michael Laitman

Utalások, merre keresd Őt?

Minden percben egy elromlott Reshimo lép belénk, és a mi feladatunk az, hogy megjavítsuk ezt a bennünk lévő világot. Hogy segíts nekünk, a következőt tedd:  A Zohár úgy íródott, hogy egyből egy kész használati utasítás legyen. Csak el kell olvasnunk, és azokat a tulajdonságokat kell keresnünk, amik saját magunkon belül lévő dolgokról szólnak. Mindent, amit a Zohárban olvasunk, le kell fordítanunk vágyainkra és a kapcsolatokra közöttük .Az egész könyv erről szól, és ez az ahogy írva lett.

A Tora és az összes többi szentelt könyv ugyanezen a módon lett írva, mert őket is azok írták, akik érzik a spiritualitást. Mindazonáltal a Zohárt a külső világban írták, különleges képességekkel, a szerzőik tudták, hogy hogyan kell megmagyarázniuk  percnyi részletekeket is. mindazonáltal megtanít arra, hogyan fordítsuk a világ képét magunkba.  Ez az amiről a munkánk szól.

Ha ezt megtesszük, az egész világ kezd felébredni úgy szintén, mert mindnyájan össze vagyunk kapcsolódva. Ha néhány ember nem érzi ezt a kapcsolatot, akkor ez csak ideiglenes.  Ez olyan mintha reggek felébrednél, és a lábad még alszik. Nem vagy képes érezni őt, de fokozatosan visszanyered az érzést benne. Ugyanaz igaz a világ többi részére is.

A Kabbalista csoport az a vágyak egy halmaza, ami rajtam kívül létezik, és támogat abban a célomban, hogy összekössem külső és belső részeimet egymással. A csoport segít nekem, hogy magamon belülre próbáljak  kerülni, kívülről kényszerítve engem, hogy belülre kerüljek vissza.. Mi kollektíve tevékenykedünk, mert a csoport képes arra, hogy egy személlyé váljon, egy szívvel, – együtt velem.

Ez úgy van, hogy ez a „külső” darab magától mozog az én irányomba .Ezek a vágyak idegennek tűnnek nekem, de minél jobban magaménak érzem őket, kezdenek közelíteni felém,  és közelebb is kerülnek. Közben a Teremtő elrejtőzik ezen vágyakon belül , idegennek tüntetve fel nekem őket. Azért hogy kényszerítsen, hogy lássam és felismerjem őket e vágyakon belül.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.