Dr. Michael Laitman

A Zohár árasztja a Fényt a lelkek közötti kapcsolatra

A Zohár a lelkek közötti kapcsolatról beszél nekünk. A Teremtő szempontjából minden lélek  a Végtelen élet egyetlen rendszerét  képezi, ahol a végtelen Fény mindenkit kitölt. Ez hasonlítható egy tökéletes egészséges szervezethez, amelynek minden része harmóniában létezik, és tökéletes együttműködésben. Más részről a Zohár ezt a rendszert a részeinek szempontjából írja le, akiket lelkeknek nevezünk..

Vannak néhányan, akik érzik a lelkeket és a kapcsolatot közöttük. De vannak mások, akik nem érzik ezt, és a rendszert a külső formájában érzékelik. Ezt úgy látják, mint ami ezen a  világon  a korporeális, állati  testünkből áll, ahol ezek valami módon össze vannak kötve egymással.

A teljes Tóra csak a köztünk lévő kapcsolatok típusait írják le. A kérdés csak az, hogy a személy hogy fogja fel ezt.  Mi vagy érezzük ezt a kapcsolatot a külső formájában, mint az állandóan változó világot, ami néhány cél irányába mozog, vagy pedig belehatolunk, ezt a világot, mint bázist használva, és elkezdjük érezni a kapcsolatot köztünk, a lelkeinkben.  Aztán ezt a két formát szimultán érezzük.

A koncepciók, hogy: világ, év, lélek, a valóság megszerzése, a kapcsolat formái köztünk mind materiális, mind spirituális szinten.  Minden koncepció. Ami ezen a világon létezik, az létezik a spiritualitásban is. Mindazonáltal az utolsó esetben ők a formára mutatnak, az erőre, vagy a köztünk lévő kapcsolatokra.  Ez pont az, amit el kell érnünk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,136 seconds.