Dr. Michael Laitman

A spirituális „számlád” mindig nő

Kérdés:

Mi a jelentése annak a törvénynek: „Semmi nem tünik el a spiritualitásban.”Azt jelenti-e ez, hogy akármilyen messzire távolodunk el a tisztátlan vágyaktól. a Klipottól, azok továbbra is velünk maradnak.

Válaszom:

Disztingválnunk kell, milyen szempontból íródott , hogy semmi sem tűnik el a spiritualitásban? Ez a törvény azt jelenti, hogy minden korrekció, amit végre hajtunk, el lesz mentve. Tehát összegyűlnek,, még akkor is, ha a látómezőnkről eltűnnek. Úgy tűnik semmi sem maradt nekem abból, amit tegnap csináltam. Bementem egy gazdátlan kincshez, és kijöttem egy tele csésze arannyal, de ezt elvették tőlem. Semmit sem hagytak nekem.  De azt mondták: Gyere vissza és kezdd el újra tölteni!

Mindazonáltal, a spiritualitásban semmi sem tűnik el. Később felfedezem, hogy minden amin keresztül mentem, össze lett gyűjtve a „számlámon”. Tehát, hogy  semmi sem tűnik el azt jelenti, hogy a korrekciók és az adakozási akciók nem tűnnek el.

Azért beszélünk erről, mert az emberek azt gondolják, hogy minden , amit elértek, eltűnik. Tegnap sikereses voltam és csodálatosan éreztem magamat. Éreztem az erőt, ami előre visz, és szeretetet éreztem a barátom iránt, de ma üres vagyok és gyenge. Mégis azt kell hinnem, hogy semmi sem tűik el a spiritualitásban, minden marad!

Másrészt, ez az egész világ és a sikereink benne, valójában nem létezik. Csak azért léteznek és jelennek meg, hogy képessé tegyenek minket arra, hogy rájöjjünk, hogy mi az adakozás és a szeretet, az ellenkező minőségből kiindulva.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,132 seconds.