Dr. Michael Laitman

Ne törd meg a tökéletességet

Kérdés:

Miért van a munka betiltva Sabbatkor?

Válaszom:

Ha egy személy felkészül azzal, hogy hat napot dolgozik egy héten, eljut annak megértéséhez, hogy a Sabbat az a tökéletesség állapota, és nincs szükség arra,  hogy ütközzünk (interferáljunk) vele. Ha nem készült fel tisztességesen a hét alatt, nem látja a tökéletességet a Sabbatban, és ezért megtöri azt. Nem veszi észre, hogy elrontja a Sabbatot, és hibásan gondolja azt, hogy tökéletességet ad azzal, hogy korrigálja életét és állapotát.

A másik oldalról, egy tisztességes felkészülés és korrekció után a hét napjai alatt, a személy hirtelen észreveszi, hogy minden tökéletes volt a kezdettől fogva.  Ő csak azért korrigálta magát, hogy lássa a tökéletességét. Semmi mást nem tett,csak korrigálta saját vízióját és észlelését, és így téve, felfedte a teremtés vagy a Végtelenség  egy további részének tökéletességét.

Világos, hogy nincs szükség arra, hogy most további munkát végezzünk; nincs semmi, amivel ütközzünk.  Ezért, egy személy minden szinten működik, korrigálja magát, feltárja a Végtelen egy részét, és ezt tökéletesnek látja. Aztán ő újra működik, felfedi egy másik részét a Végtelennek, és  megint tökéletesnek látja. Ezért hívják őt Sabbatkor tisztességesnek.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.