Dr. Michael Laitman

Hogyan lehet választani egy jobb környezetet minden pillanatban

Kérdés:

A Kabbala azt mondja, hogy egy személynek mindig törekednie kell arra, hogy egy jobb környezetben legyen. Szóval mi speciálist kell tennem?

Válaszom:

Meg kell próbálnod azon a tényen aggódni minden pillanatban, hogy teljesen a  környezetedtől függsz. Ezen az aggodalmadon belül kezdenek gondolataid és vágyaid lenni, hogy összekössenek egymással, és rá fogsz jönni, hogy a környezet mindent tartalmaz.

És bár ezek az emberek még korrigálatlanok, de tartalmazzák a korrigált rendszert. Ezek még magukat sem tartalmazzák, de kutatással te fel fogod ezt fedezni. A spiritualitás már létezik a korrigált állapotukban, de a kinyilatkozásuk a mi vágyainktól függ, ahogy írva van, „ Minden ember saját tökéletlenségének mértékéig ítél meg másokat.

Törekedned kell arra, hogy megérezd a környezet befolyását. Ez a befolyás energiát hordoz, megértést, és a szükségét annak, hogy a Fényhez fordulj, és a cél fontosságát. Mindene megvan amire neked azért van szükséged, hogy elérd a célt. Tehát minden a környezethez való attitűdödhöz szól, miden rajtad múlik.

Az egész világot és a teljes emberiséget a Teremtő alkotta, azért, hogy minden személynek megadjuk a lehetőéget, hogy függetlenül haladjon azáltal, hogy létrehozza a csoporthoz való valódi belső attitüdjét. Különben a cél felé való mozgásod a szenvedés útján történik.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,126 seconds.