Dr. Michael Laitman

Mi a Klipa?

Kérdés:

Mi a Klipa (héj)?

Válaszom:

Az edények (vágyak) összetörése után, a Nikudim világában az összetört vágyak azok, amiket felhasználunk, kiválogatunk hogy felépítsük az ABYA világait. Ami megmarad, azok „Klipák” (héjak), vagy tisztátalan vágyak. A Klipák azok a vágyak, amiket nem lehet felhasználni az adakozás érdekében (korrigálni)  a Korrekció Végéig.

Klipa a betegség okának letisztázódási folyamatában nyilvánul meg,  leválasztódva a test többi részétől. A teljes test (a törött lélek) az maga a fájdalom: a fej, a lábak és karok, a szív és a tüdők. Miért van ez? Fel kell hogy fedezzek egy kicsiny beteg területet amely mérgezi az egész testet, mivel a testnek minden része kapcsolatban áll egymással.

Ha izolálom a betegség forrását a test többi részétől, akkor az a rész amit  „Klipának” nevezünk, az leválasztódik a test többi részétől és így a megtisztult test megújulhat és korrigálódhat. Folyamatosan biztosítanom kell hogy a beteg rész nem keveredik a festettel, nem zavarja azt meg és nem terjeszti el a betegséget abban ismét.

Ez a mi munkánk a Klipákkal. Mi minden minőségüket megvizsgáljuk. A léleknek a testét, egy ilyen betegség minden szinten érinti, azaz minden sejt és szerv megfertőződhet, ezért kell leválasztanom a betegség forrását és megtisztítanom és korrigálnom a test többi részét.  Akkor mindent feltöltök, kitöltök amit csak lehetséges, kivéve a betegség által befolyásolt területet, amit kihúzok (mint a rossz fogat) vagy leválasztok, levágok magamról.

Más szavakkal, a Klipa azon vágyak összessége, amelyeket meg kell különböztetnem, külön kell választanom az egészséges testtől, és többé nem szabad használnom. Ez után tudom csak korrigálni magát a testet. Miután végrehajtottam ezt a munkát 100%-ban, és teljes egészében felosztottam a vágyakat erre a két részre, azaz az egészségesre és a betegre, ekkor megérkezik a Végső Korrekció  (Gmar Tikkun). Ekkor már azt fogom tapasztalni hogy a Klipát is korrigálni lehet.

Honnan tudhatom, hogy mely vágyak helyesek, és melyek tartoznak a Klipához? Az AB-SAG Fénye megérkezik és szétválasztja a vágyakat, leválasztja a használható vágyakat a klipáról. Ez megmutatja a számunkra, minden egyes vágyról, hogy megszerzésre, vagy adakozásra használható e. Ezen alapulva meghatározhatjuk minden egyes vágy helyét és egy létrát építhetünk belőlük, a Fénnyel való forma egyezésüknek megfelelő módon.

Amikor a Fény az összes vágy felett ragyog, megvilágítja a vágyainkat, könnyedén felismerhetjük, melyek vannak közelebb vagy távolabb a Fénytől, esetleg melyek teljesen ellentétesek a Fénnyel.  Csak a Fényre van szükségünk annak érdekében, hogy ezt felismerjük.

cst
KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.