Dr. Michael Laitman

A két nagyszerű fény között

Még mindig nem tudjuk értékelni, amit Rabash tett meg értünk. Ő volt a történelem első Kabbalistája, aki leírta az ember spirituális munkáját egy sajátos, strukturált módon. Az ember útmutatójaként a Teremtő elérésére, Rabash munkája páratlan.

Több könyv van, ami különféle hosszúságokban beszél erről, de egyik sem írja le az egyén teljes útját egy rendszerbe szedett módon. Rabash viszont tömör és érthető magyarázatokat ad, tiszta példákkal együtt. Kiegészíti Baál HaSzulám módszerét mindennek, ami hiányzott a korrekció gyakorlati megvalósításához, hogy a teljes emberiség teljesíteni tudja. Vesszük Baál HaSzulám munkáit és Rabash cikkeit és a modern emberre szabjuk azokat, eltávolítva belőlük mindent, ami összezavarná őt.

Ezek a nagyszerű Kabbalisták a korrekció folyamatának két részét teremtették meg. Mindenkinek szüksége van rájuk ma, hogy elérje a teremtés célját. Baál HaSzulám a Körülölelő Fényhez kapcsol bennünket, és Rabash megtanítja nekünk, hogyan készítsük fel önmagunkat hogy kapcsolódjunk ehhez a forráshoz. Elmagyarázza, hogyan szervezzem a dolgaimat lépésről lépésre, és hogyan fókuszáljam a gondolataimat és szándékaimat. Amikor készen állok, akkor kinyitom Baál HaSzulám könyveit.

Baál HaSZulám olyan, mint a Fény, ami Fentről jön hozzám, és Rabash felkészít engem a munkára lentről felfelé, a forrás felé. Ha mindkét erőt használni tudom, garantált a sikerem.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.