Dr. Michael Laitman

Akkor minden rendben lesz

Kérdés:

Megkaphatom-e mások szeretetének szükségességének tudatosságát csoportból ima és belső krízis nélkül?

Válaszom:

Dolgoznod kell a csoportban; kényszerítened kell rá azt, hogy hatást gyakoroljon rád. Hogyan tudod kényszeríteni őket? Őáltaluk! Ahogyan írva van: „vegyél magadnak egy barátot”.

Be kell fektetned magad a csoportba, hogy meggyőzd a barátokat, hogy hatással legyenek rád. Le kell nulláznod az egódat rájuk vonatkozólag mert csak az alsó kap a nagyobbtól.

Munka a csoportban:

1. Legyél hatással a barátaidra. Ahol nagyobb vagy náluk, adj meg nekik mindent amit szeretnének, mintha nagyobb lennék, és képes az adományozásra (ahogyan a nagyobb ad az alacsonyabbnak).

2. Amennyiben te vagy az alacsonyabb, egy tudatosságot kell kapnod a teremtés céljáról tőlük. Le kell nulláznod magad és kapnod kell tőlük.

Mondd ezt a barátaidnak: „Akármilyen vagy akármilyen mennyiségű amire vágytok belőle, odaadom ezt nektek, hogy megkapjam tőletek  a tudatosságát az adományozásnak és a szeretetnek. Csak erre van tőletek szükségem. Minden más megadatott nekem, de ezt nem tudom sehonnan sem megkapni, csak a csoportból.”

Mégis, én nem szeretet és adományozást kapok tőlük; tőlük a hiányérzetet kapom és a vágyat erre. Később, a Fény érkezik meg és elvisz engem a szeretetbe és az adományozás tulajdonságába. Megkapom a vágyat a szeretet és az adományozás tulajdonságára a csoportból; a Reformáló Fény korrekciót hoz, és a hiány érzetének helyére lép.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.