Dr. Michael Laitman

Egy Kabbalista múzsája

Rabash cikkeivel kell dolgoznunk, csoportokra kell osztanunk őket és meg kell vizsgálnunk őket. Minden cikk egy különleges forgatókönyv alapján íródott, mint egy film, vagy egy regény. Van egy alapvetése, egy konfliktusa (egy probléma), a fejlődés, bizonyos konfliktusok és ellentmondások, és egy megoldás a végén. Útközben számos nehézséggel találkozunk, amik segítenek letisztázni a kezdeti kérdést és következtetésekre jutni. A teljes cikk-kurzus megfelel a  belső (fiziológiai és spirituális) szerkezetünknek így meg tudjuk érteni és belsővé tudjuk tenni azt.

Egy cikket (vagy két rövid cikket) érdemes naponta elolvasnunk, reggel és este. Nem számít, hogy összezavarodunk-e ameddig ezzel az anyaggal mindig kapcsolatban maradunk. Csupán az erőfeszítés el fogja érni a Reformáló Fényt. Ugyanez a Fény le fogja tisztázni a kérdéseket, a megfelelő rendet és rendszert, ahogyan az állapotokat is, amelyeken tovább kell mennünk.  Mindez tisztává fog válni, és ha nem tisztul le, akkor meg fogjuk érteni, hogy miért történik ez. De a Fény az, ami megvilágít mindent, amit szeretnénk megválaszolni.

Ez nem tartalmaz elméleti kutatást; sokkal inkább várom a Fényt, hogy megvilágítsa nekem az író elméjét egy gondolatban. Mit akar mondani itt, mi az ő terve? Csak egyetlen gondolat! Mire gondolt Rabash abban a percben? Az egész cikk egyetlen gondolat, és szeretném megérteni azt. Ez csak akkor történhet meg, ha segítséget kapok Fentről, ha egy „múzsa” meglátogatott engem. A Kabbalisták ezt „Fénynek” hívják.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,629 seconds.