Dr. Michael Laitman

Semmisítsd meg magad és kezdj élni

Spirituális embrióvá válni azt jelenti, teljesen megsemmisíti valaki magát a Felső előtt. Van egy érthető analógia ebben a világban: egy embrió nem tud választani egyen vagy ne egyen, azonban egy kisbaba már tud. Egy embrió, a fenntartásához közvetlenül kap a köldökzsinóron át, de azonban ennek kapnia kell egy anti-egoisztikus szűrőt, az édesanyával való összeköttetéshez. Embriónak lenni, egy hatalmas feladat. Nekünk úgy tűnhet, egy csepp sperma egyszerűen csak növekedett, 7 font súlyra, a születés érdekében, azonban ez nem teljesen így van. Ez nem csak 7 font súly megszerzése, hanem 125 spirituális fokozat megmászása is, ahogy írva van“Az anya méhében a gyertya ég, és lehetővé teszi az embrió számára a meglátását, a világ egyik végétől a másikig, és ez a Tóra teljes tanítása, és a teljes Végtelen (NRNHY).

Az embrió csak azt a szintet kapja meg és dolgozza fel, amin képes lenulláznia magát az anyjával szemben, és ez a lenullázás ilyen módon kell, hogy történjen egészen a korrekció végéig. (Gmar Tikkun). A szűrő szükséges, hogy ez ne ütközzön a Felső cselekedeteivel, tehát csak a saját egóját nullázza le. Ez emlékeztet a sperma cseppre, a születésig történtekre, amikor 7 font lett a súlya, ezt kizárólag a lenullázással érte el.

Ameddig te egy spermacsepp vagy, egyszerűen nem létezel a spiritualitásban. Nullázd le magad relatív módon, a következő spirituális fokozathoz képest, nullázd le az egoizmusodat, relatív módon a szívben lévő ponthoz képest, amit kaptál, és akkor egy spirituális spermacseppé válsz, és belépsz a Felső Partzuf anyai méhébe. Ott, látni fogod az összes barátod, akik rád várnak. Csak te hiányzol, a spirituális embrió növekedéséhez és fejlődéséhez! Ezt nem tudod megtenni egyedül, mert egyesülnöd kell a többiekkel, az Anyán belül.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,173 seconds.