Dr. Michael Laitman

Hogyan egyesítsük az összes piramist eggyé

A piramis, amin a természet alapul, négy szintből áll: ásványi, növényi, állati és emberi, és ez minden emberben létezik. Ez mindig egy emberen belül van, ami azt jelenti, hogy ő mindig kombinálja a vágyakat belül. Ennélfogva mindig számításba kell vennie és fel kell fognia, hogy meg kell építenie a vágyait a piramis formájában, vagy az elsőbbség mértéke szerint.

Nem tudod magadat teljesen leválasztani a valóságról és felrepülni a spirituális világba. Ez hibás lenne! Ez azt jelentené, hogy nem irányítod, látod és érzed a vágyaidat. Látnod kell az egész rendszert és tudnod kell, hogy melyik szinthez tartoznak a vágyaid: ásványihoz, növényihez, állatihoz, vagy emberihez.

Ezért a  teljes spirituális Kli-m (edény) – Havajah (Jod, Hej, Vav, Hej) és én ezekkel a vágyakkal dolgozom, úgy hogy ernyőt hozok létre mindegyik felett. Így tartom a lelkem a saját kezemben!

Tisztán segítségre van szükségem a környezettől és a Felső Fénytől, de az egész spirituális szerkezetnek „előttem kell lennie.” Még akkor is, ha hibázom és bűnt követek el egy egoista számítást végezve, teljesen tudatában kell lennem, hogy mi történik.

Az egész világ és minden ember ennek a piramisnak az alapján lett megépítve. A vágyak ilyen piramisain keresztül egységre lépünk egymással. Nem tudunk mindent kijavítani ebben a világban, ameddig nem egyesítjük a piramisaink tetejét egymással és a Teremtővel egyesülve.

Ekkor minden egyensúlyba kerül és egy rendszerré egyesül. Csak ebben a magasabb egységpontban leszünk képesek a vágyaink piramisait egyesíteni. Fel fogjuk fedezni, hogy minden vágyunk és minőségünk jó és szükséges, amikor egységre lépnek és egésszé válnak!

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.