Dr. Michael Laitman

A Zohár kódjának titka

Kérdés:

Mondhatjuk-e azt, hogy a szavak folyama a Zohárban megváltoztatja az erő mértékét  és az erők irányát, ami összeköt minket?

Válasz:

Nem tudjuk, hogy ez hogyan működik. Valami erről még mélyen el van rejtve előlünk. A Könyv egy olyan nyelven van megírva, ami látszólag képessé tesz minket, hogy megítélhessünk különböző logikai dolgokat benne, kapcsolódjunk hozzájuk, és hogy valahogy leképezzük magunkat bennük, vagy őket magunkban. Van egy bizonyos interakció köztem és a könyv között, egy összeköttetés és egy megértése annak, hogy a Könyv rólam szól, és én benne vagyok

De ez egy teljesen hamis érzés. Ez egyszerűen csak a formája annak, amiben a történet be van mutatva nekünk, a történet, ami nagyon távoli, barátságtalan és idegen nekünk. Ez olyam mint néhány állat, aki emberi formát ölt, beszél hozzánk, és csak a külső formáit ragadhatjuk meg: a karjait,  a lábait vagy a fejét. De abszolút nem erről van szó.

Következésképp kapcsolódnunk kell a Zohárhoz, mint ahhoz a Könyvhöz, ami bizonyos titkos kódokat tartalmaz, spirituális instrukciók sorozatát. Nem tudom, hogyan vannak leírva belül, és nem tudok kapcsolatba kerülni velük. Annak érdekében, hogy megállapítsunk néhá tipusú kapcsolatot a spirituális instrukciókkal, a Zohárt olvasom. Mindazonáltal a kapcsolat nem azáltal jön létre, hogy hallod vagy olvasod a szöveget, hanem a vágyaim mértékéig van felépítve,  hogy egyesüljön ezzel a belső kóddal, ami transzformálni tud

A Könyvet sokféle variációban lehet megírni, és lehet, hogy én egy szót sem értek belőle. Ami számít a vágyamban a Könyv belső tartalmára vonatkozóan, hogy korrigáljon engem Az ő belső tartalma a spirituális világ, az ő teljes apparátusával, akcióival és erőivel, Nem a print és a papír a fedőlapon belül.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.