Dr. Michael Laitman

Az egész univerzum közöttünk van

Kérdés:

A lecke alatt azt mondom magamnak, hogy érezni akarom, amiről a Zohár beszél, de látom, hogy nincs meg erre az igazi vágyam. Hogyan érem el ezt a vágyat?

Válaszom:

Ez a közös gondolatok problémája. Talán nem vagyunk teljesen tudatában, hogy a Zohár a mi fejlettebb állapotainkról beszél, és a legfontosabb dolog a Könyv olvasása közben, hogy vágyjunk arra, hogy elérjük ezeket az állapotokat.

Mik a fejlettebb állapotaink? Amikor mi mind egységre lépünk és a köztünk levő kapcsolaton belül feltárjuk a spiritualitást, az adományozás közös tulajdonságát, a Teremtőt.  Pontosan ezt a vágyat kell érezned, amikor a Zohár könyvét olvasod. Egyébként minden olvasás felesleges, mert nem fog segíteni neked. Ez még sötétséget is eredményezhet, egy negatív felébredést. Nincs választási lehetőségünk: mindig előre akarunk lépni, és ebben az esetben az akaratunk ellenére fejlődünk.

Ennélfogva minden attól függ, hogy mennyire vagyunk képesek elképzelni a fejlettebb állapotot, miközben a Zohár könyvét olvassuk, azaz, mennyire fogjuk meglátni a kapcsolatot közöttünk, amiben feltárjuk az adományozást, a szeretetet, a kölcsönös garanciát, és az egységet, ami minden valóságban, minden világban uralkodik.

Minden a köztünk lévő kapcsolatban tárul fel: a valóságunk, minden világ a végtelenségig. A Korrekció Fényét magunkra vonjuk, miközben olvassuk a Zohár könyvét.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.