Dr. Michael Laitman

Legyen a saját megfigyelője!

Sok, különböző belső vágyunk van és mindegyiknek egy meghatározott sorrendben át kell mennie a korrekción. A vágyak kapcsolatának függvényében a lelken belül, a személy felfedi a kapcsolatát más emberekkel.

Ezért nem tudunk valódi okokat azokra az állapotokra, ami keresztülmegyünk, azonban meg kell értenünk, hogy a sorrendjük, az előre meghatározott. Az egyetlen tőlünk függő dolog, hogy milyen módon megyünk keresztül ezeken: a  Fény által, vagy a szenvedés által. Minden esetben annak a megértése nélkül, hogy miért történik ez velünk, el kell fogadnunk valamennyi állapotot, mint hasznos eseményt.

Semmilyen ellenőrzésünk nincs a dolgok felett, amik már megtörténtek.  Hálával kell fogadnunk, ahogy történnek velünk, korrigálni belül őket, és tovább menni. Soha nem szabad megpróbálni visszautasítani a következő állapotot, mert ezzel a fejlődésünkhöz adott eszközt utasítunk vissza.

Nincs olyan állapot, amely ne a fejlődést mozdítaná elő. Ezért nem kell kétségekkel kínozni magunkat: Jó ez az állapot, vagy esetleg rossz? Nem kell felruháznunk ezeket személyes tulajdonságokkal. A legjobb, a velünk történő dolgokat „oldalról” nézni, mint egy külső megfigyelő. Át kell mennem ezen az állapoton, és ez azt jelenti, én cselekszem, keresztülhaladok, és tovább fejlődök. Minden a legjobb állapotért! best (HaKol Le Tova)!

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.