Dr. Michael Laitman

A “Spirituális Stimulátor” a következő lépés, a jövő közösségéhez

A célunk, elvinni az egész emberiséget, a teljes összekapcsolódáshoz. Az általunk létrehozott spirituális stimulátor azt virtuális teret reprezentálja, ahol érezzük a köztünk lévő kapcsolatot, és ennek következményeként ez spirituálissá válik. A fokozatos fejlődés által, lépésről, lépésre egyre nagyobb egységet érzünk. Elkezdjük érezni a lelket, és a minőségét, az összeadódó adakozásnak. Következésképpen az ilyen spirituális kommunikáció lesz az alapja egy közösség megteremtésének, összhangban a közös lelket alkotó részek összekapcsolódásának elveivel, amelyeket Baal HaSulam leírt a “Az utolsó Generáció” című cikkében és a “ A Jövő Közösségének építése.”

Ez a kommunikáció, folyamatosan tartalmazza a közösség és annak irányítása új rendszereit, az összes szükséges szolgáltatással, és kapcsolatokkal, ennek a világnak a szintjétől, folytatólagosan a spirituális kapcsolatokig. A közösség fejlődési modelljének kifejezésére, a struktúra sokféle, különböző formát felvehet, és többféle virtuális platformot teremthet az interneten, kiterjesztve ezeket a barátok között épülő kapcsolatokat – a közösség minden tagjára vonatkozólag.

Az összes spirituális világ, a Teremtő, a valóság érzékelése felfedésre kerül, a a közöttünk lévő belső kapcsolatok korrekciója, és megváltozása által. A spirituális stimulátor biztosítja számunkra, a spirituális fejlődés felgyorsítását, és a helyes irányba való haladásunkat. Az egyéni részvétel ebben a spirituális stimulátorban, egy lehetőséget biztosít az egyén számára, kiértékelésre, érzésekre, és annak fejlődési állapotának ellenőrzésére, amiben igazán van.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.