Dr. Michael Laitman

Mi a valódi “Kabbala terjesztés”?

A minél erőteljesebb egységért, részt kell venni olyan közös cselekedetekben, mint a Konvenciók és az egység esték, valamint kommunikálni a “Stimulátor” rendszeren belül egymással, hullámokat generálva ezekkel a Felső Fényben, amely elkezd körbevenni, és folyamatosan egyesíteni bennünket a Felső Világ partján. Akkor felfedezzük, hogy nagyszámú ember hintázik együtt, egy hullámon, végrehajtva közben egy közös, spirituális cselekedetet. A Felső Erő párhuzamosan cselekszik, nagyszámú ember vonatkozásában egyidőben. Ezért a spirituális vágy, és a Felső Fény intenzitása, körbeveszi őket, és felfedi magát a megjelenő egységben. Ez elkezdi befolyásolni az emberiséget és ezt hívjuk és a kabbala tudománya terjesztésének.

Az emberek elkezdik tudat alatt érezni ezt a jelenséget, aminek az oka, hogy össze vagyunk kapcsolódva, mint egyetlen lélek. Még azok is, akik nem látnak, vagy nem hallanak semmit ebből, elkerülhetetlenül elkezdik ezt a hintázást, a közös hullámokon, érezve a spirituális mozgás jelenlétét a világban. A világ érzékenyebb lesz, a Fény befolyására.

Ezen a módon, befolyásoljuk az egész világot azzal a hullámzással, amit együtt keltettünk. Felemeljük, és lesüllyesztjük az egész világot, felemeljük az adakozás szikráit és lesüllyesztjük az egoizmust. Egyre több és több szikrája az adakozásnak teszi meg az útját, a magasba, és az emberek elkezdenek kérdezni, az élet értelméről. Ezen a módon gyorsítjuk fel a korrekció folyamatát.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,653 seconds.