Dr. Michael Laitman

Ne hagyd ki a lehetőséged!

Erősen remélem, hogy Önök megértik, mi a spirituális stimulátor amit ki akarunk építeni. csoport egy szélsőségesen bizonytalan, ismeretlen, és nehezen megfogható valami, mintha csak lógna valahol a levegőben. Közben a stimulátor, egy kézzelfogható hely az Interneten, ahol kérdések, válaszok, törekvések, célok, és meghatározások koncentrálódnak. Úgy kell ezekre gondolni, mint egy harmadik személy. Idővel, ez a fajta attitűd az egész csoportra jellemző lesz, a lélek, a spirituális világ és a Teremtő is sokkal érthetőbb lesz a számunkra.

A spirituális világ a kapcsolatainkban tárul fel, az összekapcsolódásunk hálózatában. Ez az, amiért építjük ezt a helyet az Interneten, hogy összekapcsoljon bennünket. Gondoljuk el, hogy ez egy fajta kapcsolat köztünk, ami több erőt ad a számunkra minden pillanatban. Mindenki élvezheti azokat a benyomásokat, és inspirációkat, amiket a részvétel jelent, mert ez kevesebb bizonytalanságot és sokkal kézzelfoghatóbb környezetet jelent, mint amit valaki valójában el tud érni.

Ma az emberek az Interneten élnek, és fedezik fel az érzékelések teljes világát, és az új dimenziót ebben, a mi anyagi világunk helyett. Ha elérjük azt az állapotot, ahol a csoport befolyásol és felébreszt bennünket, ezen a stimulátoron keresztül, akkor nem veszítünk el egyetlen pillanatot sem a spirituális előrehaladásból.

Lehet, hogy a személy egész élete csak egyetlen pillanat, amely befejezetlen marad. Ez azért lehetséges, mert a pillanat kezdődik felülről, és általunk fejeződik be alul. A Teremtő felébreszti a személyt, és neki reagálni kell erre. Ha a személy válaszol a Teremtőhöz való közelebb kerülés indítványára, akkor a pillanat befejeződik, és egy másik kezdődik.

Az élet ilyen pillanatokból áll; ezek alkotják, a fejlődésünket, és határozzák meg mennyit fogunk elérni, az életünk során. Azonban ha a személy nem válaszol, a pillanat soha nem zárul le…. A pillanat megakad!

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,631 seconds.