Dr. Michael Laitman

Spirituális Stimulátor

Kérdés:

Hogyan tudja mindegyikünk elsimítani a spirituális utunkat, amikor mindegyikünk felszálló és leszállóágakon megy keresztül?

Válaszom:

Ez szándékosan van így, annak érdekében, hogy szinkronizálja a spirituális állapotainkat és hogy segítsük egymást. De egy ilyen nagy esemény után (amilyen egy kongresszus is) amikor mindannyian egyszerre süllyedünk le, valamiféle külső erőre van szükségünk, ami segít minket.

Ha egy igaz közösséget teremtenénk, nem esnénk le. Támogatnánk és kompenzálnánk egymást, mint a szervek, amik egyensúlyt tartanak az egészséges testben. Viszont egy magasabb szinten az egyensúly hiányában találjuk magunkat: Ez e növekvő egó, ami egyensúlytalansághoz vezet minket. Tehát mit tudunk tenni, ha ilyen történik?

Ebben az esetben valamiféle külső rendszerre van szükségünk, amivel be tudjuk állítani az egyensúlyunkat, korrigálni és összekötni is tudjuk magunkat. Minden probléma oka a kapcsolat hiánya közöttünk. Most egy külső részre van szükségünk, ami segít nekünk kapcsolódni egy új, spirituális fokozathoz, minden feltárt „bűnös” felett bennünk.

HYPERLINK “http://www.laitman.com/wp-content/uploads/2010/08/Spiritual-Stimulator3.jpg”

Ezért egy stimulátorra van szükségünk, ami a napi kérdőív, amiben mindenki részt vesz. Ez segít nekünk megépíteni egy rendszert, ahol mindenki arra kényszerül, hogy kifejezze a magatartását, és cserébe a rendszer hatással van rájuk. Honnan fogja fenntartani ez a rendszer az erőt, hogy befolyással legyen ránk? Ez abból a tényből jön, hogy mi magunknak kell megépítenünk, és a saját erőfeszítéseink eredményeképpen születik meg! Úgy szolgál számunkra, mint egy segítő alap.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.