Dr. Michael Laitman

Egy erőmű végtelen energiával

Kérdés:

Honnan kapjuk az energiát a belső munkához, ha a Teremtőt állandóan el kell lepleznünk magunktól?

Válaszom:

Az energia a Teremtőtől érkezik a csoporton keresztül. Nincsen más energia forrás a Teremtőn kívül, és a csoport az azt vezető csatorna.

A csoporton belül a Fény energiája az egység, vagy a Teremtőhöz való hasonlóság által jut kifejezésre. A Teremtő a barátok egységén belül van jelen.

Amennyiben munkánkat megfelelően szervezzük meg, akkor megértjük, hogy a Teremtő és a csoport az egyet jelent. A csoport az a modell mely lehetővé teszi számunkra hogy felfedezzük az abban található belső erőt, melyet Teremtőnek hívunk.

Létezik az erő forrása, de nekünk abba bele kell kapcsolódnunk. Az energia csakis egy olyan kapcsolón, aljzaton keresztül jelenhet meg, mely hasonló és egyben ellentétes. Az energia folyamának ereje a csoporton belüli kapcsolat vastagságától függ.

A csoporton keresztül én példákat kapok a Teremtőtől. Elkezdem a csoportot és annak szerkezetét úgy látni, mint a világok rendszerét. És azon belül felfedezem a lelkek hálozatát a Felső Világokban.

A csoport belső ereje, mely azt életre kelti, és fenntartja azt az maga a Teremtő, a Felső Fény.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.