Dr. Michael Laitman

Az előrehaladás fő feltétele

Ha nem kapok támogatást a csoportban lévő barátaimtól, akkor nem tudok spirituálisan előrehaladni. Minimum passzív támogatásra van szükségem a csoporttól, amennyit minden személy képes biztosítani.

Ezért volt képes a nagy Kabbalista Rabbi Yossi Ben Kisma csak egy kis csoport tanulóval  lenni, akik mint a csecsemők törekedtek felé, és ez elég volt az előrehaladáshoz. Az, hogy ő a saját szintjével egyezésben törekedett előre, és a többiek a saját szintjükkel egyezésben, elegendő volt a számára, hogy magára vonja a Végtelen Fényét, a többieken keresztül.

A Fény, abszolút nyugalomban van. Mindenütt ugyanolyan, és minden csak a személytől függ, aki használja. Ezért nincs különbség, egy kis csoport kezdő, vagy nagy csoport haladó tanuló között. Minden a személytől függ, és attól, mennyire törekszik a kölcsönös garancia elérésre. Annak az erőfeszítésnek megfelelően, amit a személy tesz, a csoport felé tesz, kapja, meg amire szüksége van a Felső Erőtől. Ezért halad előre, és segít másokat is előre haladni.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,227 seconds.