Dr. Michael Laitman

Egy gyorsító a spirituális úton

Azok, akiket “Isra-El” -nek(törekvés a Teremtőhöz) hívunk saját  egyéni munkájukkal haladnak előre, elválasztva az emberiség többi részétől. Ez a Reshimot számlájára történik, ami felébred bennük, és a Teremtő közelebb akarja vinni magukhoz.

Ők belépnek egy speciális folyamatba, amit a lélek kinyilatkozásának nevezünk, (a Teremtő vagy a spiritualitás, ami ugyanaz). Lépésről lépésre felfedik a folytonos folyamatot,  amin minden embernek át kell mennie, megegyezésben a sebességgel, amiben a Reshimotjuk realizálva van.


odatapadás  szándék Israel

a középső vonal    szenvedés

Mi csak gyorsítjuk ezt a folyamatot, nem változtatjuk meg.. Gyorsíthatjuk fejlődésünket, ha minden lehetséges eszközt használunk, állapotunkat gyorsan és korrekt módon feldolgozzuk. Mi nem változtatjuk meg az állapotunkat magunk, vagy abban a sorrendben, ahogy jönnek. Csak a mi szabadságunk, hogy felhasználjuk a tanulmányainkat, és a kapcsolatot közöttünk, annak érdekében, hogy megnöveljük éberségünket és érzékenységünket, hogy megérthessük gyorsabban ezeket az állapotokat, és kiigazítsuk őket.

Ha felkészültünk eme állapotokra, gyorsabb mértékű előrehaladásra késztetjük őket, és ezáltal egy másfajta attitűdöt építünk nekik. Akkor minden állapotot pozitívan fogunk fel, megértve azt.  Minden mással szemben, mint a saját attitűdünk, ami történhet velünk, teljesen erőtlenek vagyunk a változásra, vagy bármilyen befolyásolásra.

Az attitűdünk miden olyan állapothoz, amit felfogunk, (ami ténylegesen a Teremtőtől jön) és amin keresztül megyünk, az képezi a szándékunkat. A szándék az érzékeimhez való attitűdöm, és a Forráshoz, mert nincs más rajta kívül.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,130 seconds.