Dr. Michael Laitman

Kabbala és haszon

Kérdés:

Kérdezni szoktunk a barátok nevében, ez a kérdés zavarja őt nagyon. Felszámíthat ő költséget azért az  áldásért ami segíthet nekik az élet nehéz helyzeteiben? Ő szintén javasolja ezt a helyi csoportmunka részeként is mert ő ezt a tevékenységet disszeminációként (terjesztésként) látja  és lehetőségnek hogy új embereket vonzzon a kabbalához.

Neki pénzügyi problémái vannak, és választania kell hogy elfogadjon-e egy rizikós állást, vagy megpróbáljon pénzt csinálni áldást osztani az embereknek. Ez a kérdés összezavar bennünket ezért hozzád fordulunk, hogy elkerüljük a hibát.

Válasz:

Teljesen tilos a Kabbalát pénzcsinálásra használni, különösen úgy, hogy becsapjuk az embereket, és ha a csoport egy tagját rajtakapjuk ezen, őt rögtön el kell távolítani a csoportból. Sosem használhatjuk a Kabbalát pénzszerzésre. Ez teljesen kizárja a személyt a spiritualitás felé vezető út követéséből. Ne adj semmilyen áldást, mert az hazugság!

Csak a csapat vágyai és az önzetlen gondolatok a barátokról tud segíteni neki. Tilos a Kabbalát pénzszerzésre használni!Ugyanez érvényes az olyan tanfolyamokra mint a Pulsa de Nura, amint valaki ártani tud valaki másnak használva az említett technikát. Ezek a csodák nem léteznek!

Mi egyedül törekedhetünk a Fény felé, a szeretet és adományozás ereje felé, ami egyedüli pozitív ezen a világon. Ez az erő a mi egyetlen lehetőségünk valami hasznosat tenni ezen a világon. Ez az egyedüli szabadsága az akaratnak, ami létezik.

rb

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,654 seconds.