Dr. Michael Laitman

Mi történik, ha kétszer buksz meg?

Kérdés:

Mi történik, ha nem teszek erőfeszítést a Kabbala tanulása közben?

Válasz:

Ha nem teszel erőfeszítést, akkor egyedül maradsz egy rövid időre, amíg fel nem ébredsz valamikor egy későbbi időpontban. Ha még akkor sem teszel erőfeszítést, akkor te egyedül maradsz, mert bebizonyítottad az érdemtelenséged. Ekkor te magadra maradhatsz évekre, vagy akár a következő életciklusodig.

Az első alkalommal a személy lehetőséget kap az önmegvalósításra. A második alkalommal egy emlékeztetőt küldenek neki, büntetést és egy új lehetőséget. Valójában ez nem büntetés, hanem egy korrekció, ami segít (néha ez másnak látszik), a személy felszisszen a kellemetlen érzés hatására. A személy hatékonytalanul elvesztegette az idejét és hirtelen valami rossz történik vele. Ez munkával, pénzzel, vagy egyebekkel is lehet kapcsolatos.

Ez emlékeztetőül szolgál, mintha ezt mondanák: „Te kényelmet akartál a világodban, ahelyett hogy folytattad volna a spirituális utadat, tehát lásd meg, milyen barátságtalan is tud lenni ez a világ!”

És ha ez nem segít és ha te más utakat keresel amelyek nem a spirituális irányt követik, akkor téged egyedül hagynak. Meg van írva: „az aki ismét vétkezett, mostantól megengedtetik neki” most tehetsz, amit csak akarsz. A te korrekciós lehetőséged csak azután jön el, ha a más lelkek korrigálták magukat, de elérni a szeparációnak ezt a mértékét nagyon nem kívánatos.

br

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,667 seconds.