Dr. Michael Laitman

Menekülés a Halál Angyalától

Amikor én kifejlesztem szívben található pontomat egy teljes spirituális edénnyé, azon belül elkezdem érzékelni a valóság eddig elrejtett részét. Ez az amikor elkezdem magamat valójában azonosítani az Univerzum eme újonnan felfedezett részével. Úgy érzem, hogy ebben az új dimenzióban élek, és nagyobb benyomást kapok attól, mint a korporális világtól.

Elkezdek érzéseket érzékelni a spirituális testemben, a lelkemben, melyek sokkal erősebbek, mint korporális érzéseim (látás, hallás, ízlelés, szaglás, és tapintás). Még akkor is ha fizikai testem meghal, azt nem érzékelem már veszteségként, mivel most már egy jóval erősebb valóságot érzékelek, mely örökkévaló és tökéletes.

Ez az ahova el kell érkeznünk. Ezért mondják azt: a Tóra “megszabadít minket a halál angyalától”. Amekkora mértékben mi megszabadítjuk magunkat a “temetkezési vállalkozónktól” (önző vágyunktól), mi megszabadítjuk magunkat, magától a korporális halál érzékelésétől.

ford:hzs

lekt: kn-

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.