Dr. Michael Laitman

Egy új programnak megfelelő működés megtanulása

Mindeddig képesek voltunk fejlődni a természet általános programjának megfelelően. Egyre tovább fejlesztettük önzőségünket az emberiség történelme folyamán. Most mi befejeztük ezt a fejlődést és egy új fajta fejlődésbe kell belekezdenünk.

Azelőtt a természet tolt minket előre ahogy az “A” programnak megfelelően fejlődjünk, de most úgy tűnik egy új “orbit”-ról kezd el minket befolyásolni, és elindítja a “B” program szerinti fejlődést. Ezért van az, hogy egy teljesen új módon kell elkezdenünk fejlődni.

Amennyiben az “A” program kifejlesztette vágyunkat és értelmünket, a “B” program egy másfajta módon működik. Az arra igyekszik, hogy minket a természet tulajdonságaival és harmóniájával hozzon azonosságba. Ezért van az, hogy a természet most megmutatja nekünk, hogy mi össze vagyunk kapcsolódva, mi egységesek vagyunk, és mi egy globális, integrált világban élünk függetlenül attól, hogy azt akarjuk-e vagy sem.

A Természet egy új formát fed fel számunkra, mely forma korábban nem létezett, és nekünk azzal egyensúlyba kell hozzuk magunkat, más szóval egységre kell lépjünk, és létre kell hozzuk a kölcsönös adakozást. El kell kezdjük megszervezni magunkat és a világ teljes lakosságát a természet törvényeinek megfelelően, amelyeket mi most felfedezünk a társadalmon belül, ahogy felfedezzük, hogy mindenki össze van kapcsolódva és mindenki mindenkitől függ.

Amikor mi nem tesszük meg mindezt, akkor ellentétessé válunk a természettel, és a “delta”, a hasadék, az egyezés hiánya megjelenik közöttünk, és mindez veszélyes. Amikor mi korábban az “A” programnak megfelelően működtünk, akkor nem voltunk ellentétesek a Természettel. Mi egyszerűen a “kövületi” szinten léteztünk. A Természet tolt minket előre hogy kifejlesszük önző vágyunkat, és a beteljesülést keressük, és pontosan ez az amit tettünk.

A szenvedés tolt minket hátulról. Az mindig segített minket ha nem fejlődtünk elég gyorsan, de én mindig egy normális önző irányba fejlődtem. Ezért van az, hogy mindazok akik keményen próbálkoztak mindig sikerrel jártak.

De ez ma többé nem működik, mivel a Természet Felülről minket egy másik formában kezdett befolyásolni, és nekünk ennek megfelelően meg kell változnunk.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,261 seconds.