Dr. Michael Laitman

Engedjétek át nekem a vágyaitokat

Kérdés:

Hogyan egyesülünk egymással?

Válasz:

Van egy vágyam, hogy elérjek egy magasztos célt, a Felső Világhoz való felemelkedést, a Teremtő irányába, aki a lelkem gyökere, valami ismeretlen a számomra. Minden embernek megvan ez a vágyakozása, a gyökerének, az élete értelmének elérésére. Ez mindenkiben el van ültetve, de egy valakiben ez egyetlen inkarnáció alatt megjelenik (Gilgul), másvalakiben az előzőben már megjelent, és egy harmadikban majd csak a jövőbeni életében fog felébredni ez.

A gyökerem, a Teremtőben van, ahonnan és leereszkedtem alulra, ebbe a világba. Most, végül azonban én, és sokan mások, elkezdtünk törekedni, felfelé. A lelkünk gyökere, a szívben lévő pont sokunkban felébredt.

Sem én, sem más semmit nem tud elérni, a szívben lévő pontjával. Azonban ha egyesítjük ezeket, ha csatlakoztatjuk a szívben lévő pontjainkat egymáshoz, akkor el fogjuk érni a célt. Hogy tesszük ezt meg? Törekednünk kell a kapcsolatra, a szívünkben. Az egység, önmaga, felülről származik, a Reformáló Fény által; azonban ennek a feltűnése érdekében, az embernek össze kell gyűjtenie a spirituális vágyakat, az összes körülötte lévőtől.

Valaki ezt, kérés által szerezheti meg. Minden a vágyak által van vezetve, mivel ez a teremtés anyaga. Én akarom, és vágyok a többiek vágyaira, melyek a Teremtő felé irányulnak, hogy ezek, az én vágyaim legyenek. Egyetlen hatalmas vágyba akarok összegyűjteni, minden individuális vágyat, hogy az bennem így jelenjen meg.

Kezdjünk el ezen a módon gondolkozni, fel fogjuk ismerni, mennyivel közelebb érezzük magunkhoz az embereket, nem fizikailag, hanem a bensőnkben. Elkezdjük érezni, mi a szívük vágya, és a saját spirituális vágyunk egy pontból, felnövekszik a szférákig, egy „glóbuszig, egy hatalmas edénnyé válik.

Végül, ebben a darabokból összerakott vágyban, megérezzük, a spirituális jelenlétet, a spirituális vágyat. Ezért kérnünk kell: „Akarom ezt a vágyat! Kell valakinek az enyém? Oda akarom adni! De először csináljunk egy csoportot, ahol mindenki kapcsolódni akar a saját szívével, a társai szívéhez.”

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,752 seconds.