Dr. Michael Laitman

Tőlünk függ a világ

Különleges állapotban vagyunk az egész világgal együtt .Az egész emberség számára kritikus periódus, amikor végre feltárul a Kabbalah.

A Kabbalah-gyűlések idején a lelkünk kijavítására vágyunk, és nem gondolunk mindig a világ többi részére. de bizony, bele kell gondolnunk, hogy igenis az egész világra hatással vagyunk. Én hiszek ebben.

Ahogy mi a közös vágyunkba belépünk, az egész világ az “érdem mérlegén” elbillen a jó irányba, hiszen nélkülünk ez csak alaktalan nyersanyag, egy gólem. Mi viszont pár szinttel feljebb vagyunk a közös vágyban – ezt hívják az Ád-ám szintnek (mert hasonlóak- adome – akarunk lenni a Teremtő Ádóhoz. tehát a világ sorsa a mi kezünkben van.

Ezért éri meg akár költeni is egy-egy ilyen utazásra a Kabbalah kongresszusok valamelyikére (január 28-30: Berlin)és az otthonitól eltérő környezetbe helyezni magunkat. Ez fontos megfontolás: az ember az egész világra hathat és a saját sorsára is ezzel.

Hiszen első pillantásra kik is volnánk mi? Azonban mégis: a teremtő pont ezeket az embereket hívta el, lehetőséget és vágyat adott erre nekik, hogy társuljanak. Nem könnyű ez: tehát minden résztvevőt tisztelek, akit elhívott a teremtő(adó) és adott nekik erőt erre. Hogy hozzájárult, hogy hajlandóságot érzett. Mindenki, aki eljön, csodálatos és különleges. És ezt látnunk is kell egymáson.

Értékelnünk kell tudni, hogy a világ sorsára hathatunk. Még ha ennek jelentése most nem is felfogható. Még ha nekünk ennél egyszerűbb és naivabb vágyunk volt az összegyűlésre, akkor is ez javítja a világot mélyen.

tehát nagyon ajánlom, hogy mindenki nyissa ki a szívét és egyesüljön a többiekkel a közös vágyban a Felső Erő (az adó) felé. Hiszen, aki egy ilyen meeting-en részt vesz, az nagyon különleges. Hát ez a legtöbb, ami tőlünk telik, adjuk ezt meg.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,148 seconds.