Dr. Michael Laitman

Engedelmeskedj a Teremtőnek

Csak ha elkezdjük a széttört Ádám-Ha-Rison-darabokat összegyűjteni, egyetlen egésszé, akkor vesszük észre, hogy csodálatos módon a helyére kerül minden, ami széthullt darabokra a világunkban.

A kellemes és kellemetlen események mind, a fontosak és mellékesek, a megmagyarázhatatlanok és a véletlenek, mind elrendezőnek és kiegészítik egymást pontosan, a legkisebb részletig a helyére kerül minden.

Tényleg elkezdjük megérteni a sok-sok nyomást és válságot, amin átmegy és áment a világ, s az ember saját életének fájdalmas állapotait. Mindennek a célja, hogy mindet a megfelelő helyére toljon. Ha elfogadjuk, amit a teremtő kezdeni akar velünk, megértjük, hogy “Nincs rajta kívül más”, és engedjük, meghalljuk és hogy tegye a dolgát, akkor az elég.

De a tetteink kell előkészítsék, hogy meghalljuk, a “megtesszük és majd megértjük” írja ezt le, mert a hallás az  a Bina, (a halás felsőfoka a Bina. Tehát bizonyos tetteket véghez kell vinni, mint a Szinaj hegynél a “megtesszük és majd megértjük”.

Tehát  szívünkben kell közelebb kerülni akarni egymáshoz, egy-ember-egy-szívvel szinten, a kölcsönös biztosítékot elérve, segítve egymást a közös vágyba betársulni.Hiszen csak a szívpontok egyesülésére vágyva tudjuk újjáépíteni a széttört Vágyat (a Kli-t), részeiből újra eggyé alakítva.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.