Dr. Michael Laitman

A spirituális fejlődés öntesztje

Kérdés:

Amennyiben nincsen semmilyen a tanulásra vonatkozó kérdésem, mindennek ellenére én haladok előre?

Válaszom:

A személynek magának kell leellenőriznie hogy vajon halad-e vagy sem. Hogyan képes minderre? Azáltal, hogy megvizsgálja, hogy vajon a tanulás alatt érzékel-e felemelkedéseket és zuhanásokat a többiekkel való kapcsolatában, és érez-e visszataszítás ennek következtében. Most nekem csak azt kell tudnom, hogy össze vagyok-e kapcsolódva a többiekkel, és a Zohárban tanult képeket, a Teremtő képmásait a kapcsolaton belül akarom-e felfedezni.

Ezért aspirálok? Igen ezért. Milyen erős az aspirációm? Hány alkalolmmal hagytam el és tértem vissza ugyanezen gondolatokhoz a tanulás alatt? A tanulás alatt hányszor aggódtam azért, hogy vajon a többiek is képesek-e megtartani ezt a szándékot? Akkor az ő kollektív gondolatuk ugyancsak működik rajtam, hogy még ha el is hagyom ezeket a gondolatokat, én képes vagyok azonnal visszatérni hozzájuk. Valójában az a jó, ha olyan sok gyors kilépésben és visszatérésben van részünk amennyiben csak lehetséges.

Ennek okán a csoport támogatására van szükségem, és nekem állandóan meg kell tartanom a gondolatot a kapcsolatra vonatkozóan. Ez az én teljes munkám. Ezek a jelek segítenek nekem abban, hogy kielemezzem fejlődésemet. Amennyiben abbahagyom a kapcsolatra való gondolkodást, és soha nem térek vissza ezekhez a gondolatokhoz, akkor nem haladok.

Ezáltal ne kérdezzünk, inkább vizsgáljuk meg magunkat.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.