Dr. Michael Laitman

Adakozás halasztott fizetés által

Kérdés:

Hogyan választhatja valaki, az adakozást, a megszerzés helyett?

Válasz:

Mindenekelőtt, ez előkészítést igényel a személy részéről. Vágynia kell, hogy ez megtörténjen. Még ha le is kapcsolódik a helyes vonalról később, mert a Teremtő megnöveli az egoisztikus vágyát, és az idegen gondolatait, az a felkészülés, amit elvégzett, megteszi, amit kell.

Másodszor, a személynek időt kell szakítania a tanuláshoz, és a mindent az adakozás szellemében kell tennie. Ez szintén erőket biztosít a visszatéréshez az útra.

Harmadszor, a személynek motiválnia kell a környezetét az adományozásra, és a kölcsönös garanciára, tehát hogy ne egyetlen barát se hagyja abba azt, hogy gondoljon erre, és mindig törekedjen mindegyik az értelem és az ego fölé emelkedésre. Az állandó, kölcsönös gondolata a csoportnak a legbiztosabb garanciája annak, hogy megtörténhet.

Írva van: “Tegyen meg mindent, ami hatalmában áll.” A nap végén, a közös erőfeszítések felébresztik a Reformáló Fényt. A személynek meg kell értenie, hogy mindez feltétlen szükséges a Teremtő számára, hogy Fényt adjon a személynek. A Teremtő folyamatosan növeli a személy egoisztikus vágyait, és csak akkor, amikor tudatossá válik az adakozó vágyaiban, a Fény, a belső szikrát belobbantja, ami elviszi majd a csoporthoz. Azonban ez csak néhányszor történik meg, és nem várhatunk erre, mert ez a fajta felébredés nagyon kellemetlen számításokhoz kötődik.

Az azért van, mert a Teremtő nem ad a személynek adakozási vágyat „csak úgy.” Ezért ha valaki erre vár, szenvedéseket fog megtapasztalni, és teljes egészében vissza kell fizetni a támogatást. Másrészt a személy kérheti előrehozva ezt az időben, a „Kérjetek, és adatik nektek” elv alapján. A személy kérheti a Teremtőtől az adakozás erejét, és később fog fizetni érte.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.