Dr. Michael Laitman

Úttörők

Az átmenet a jelenlegi belső érzékelésről a külső érzékelésre a legnehezebb, legkihívóbb lépcső evolúciónk folyamán. A korporeális világban az önzőségünk az mely növekedésünket biztisítja azáltal, hogy egy természetes motívációt ad keresésünkhöz. A felső világban mi azt érezzük, milyen csodálatos az hogy kiléphetünk egy új dimenzióba. Mi elkezdjük azt látni, érzékelni, és olyan erőket érzékelni, melyek minden egyes részecskével kölcsönhatásba lépnek. Mi felfedjük azon erők hímzését, hálozatát melyek hozzánk kapcsolódnak, mely természetszerűen a spirituális elérés iránti epekedést, vágyakozást váltja ki bennünk.

Nekünk át kell lépnünk jelenlegi érzékelésünkből egy felső érzékelésbe, és mindkettő dimenzióban egyidőben kell léteznünk. Ez egy nagyon nehéz pszichológiai átmenet, mivel ez olyan mintha újjá születnénk.

Mint ahogy az újszülött előző létezési helyéről előjön a külvilágba saját erőfeszítésén, és anyja egyidejű segítségén keresztül, nekünk is keresztül kell haladnunk a belső megérés ugyanazon állapotain kell keresztül mennünk és el kell érjük a megszületés szükségességét. Saját erőfeszítésünkkel “fejjel lefelé” kell fordulnunk, amely azt jelenti hogy teljesen át kell változtassuk valóság érzékelésünket. Az anya tolóereje szinkronban működik az embrió mozgásának erejével, és ennek eredményeképpen előjövünk a külvilágra.

Ez a legkomolyabb állapot, és életünk egy kritikus pillanata. Az emberiség történetében először mi ezen tömeges méretekben megyünk keresztül. A múltban a felső dimenzió, vagy “külső világ” felfedezése csak egyéni szinten történt meg. Az első személy aki ezt megtette az Ádám volt 5771 évvel ezelőtt. Ő utána több ezer éven keresztül sokan mások felfedezték ezt a lehetőséget, el is érték azt, és leírták mindezt könyveikben, amelyek mind a mai napig fennmaradtak. Ez az ahogy a módszer tovább fejlődött.

Azonban ma mindez egyéni tudományról tömeg tudománnyá változik. Ennél fogva a módszer komoly változásokon megy keresztül. Mi vagyunk ennek megvalósításának úttörői, és a folyamat innentől sokkal egyszerűbbé válik majd a az emberiség további része számára. Mi születünk majd meg először, és aztán a többiek már ugyanazon alapelv alapján követnek minket.

Tudatában kell lennünk, milyen kihívó, alapvető és különleges is a mi útunk!

zs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.