Dr. Michael Laitman

Felkészülés a Fénnyel való találkozásra

Kérdés:

A lecke elején, ön általában egy közös irányultságot ad a számunkra, és segít összpontosítani a közös szándékra. Mennyire fontosak ezek az iránymutatások?

Válasz:

Felkészülve kell a leckékre érkeznünk, egy különleges vággyal (szándékkal): Mit akarok kapni a leckétől? Sokszor kell ezt végig gondolnom a leckék előtt.

Gyakran én irányítom mindenkinek a szándékát anélkül, hogy számítanék a saját felkészültségre, azonban inkább magamat állítom be példának. Azonban általában mindannyiunknak fel kell készülnie a leckékre, saját magának, a saját szándékaiban. Az ember sikere a Teremtő feltárásban, pontosan a helyes felkészülésen múlik

Egy anya azt adja a gyermekének, amiről azt gondolja, annak szüksége van rá. Azonban ahogy a gyermek idősebb lesz, maga választja ki a dolgokat, a saját ízlésének megfelelően, a saját tapasztalatát és felfogóképességét használva.

Mi most már sok ponton érintjük  A Zohár Könyvét ; nagyon sokszor kipróbáltuk a szándékra törekvést a gyakorlatban. A nap normál menetén túl, mindenkinek készülnie kell a leckékre, és a tanulásra kell hangolódnia, Sokkal inkább adnunk kell az embereknek egy esélyt, kiépíteni a szándékot saját maguk által, mint összegyűjteni őket, mint egy óvodában: „Fogjátok meg egymás kezét, és mindenki kövessen!”

Mindenkinek magának kell készülnie a leckére, a saját érzékelése és megértése és jelenlegi állapota alapján. Végül is a lecke a közös vágy megvalósításának ideje. Itt, a Fénnyel találkozva, a személy megszerezheti azt, amire a szívben lévő pontja törekszik.

Talán csendben kellene ülnünk 15 percre a lecke előtt, mindenki magába nézhessen kicsit. Azonban én tőletek függök ezzel kapcsolatban: a felkelés és a leckére érkezés között, mindenkinek van ideje elgondolkozni és felépíteni a saját szándékát.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,139 seconds.