Dr. Michael Laitman

Kijövünk a ködből a megvilágításba és kedvességbe

Kérdés:

Miért mondják hogy a teremtő elrejtőzött? Hát nem láthatók tettei a világban mindenhol?

Válasz:

A teremtő feltárása azt implikálja, hogy érzem a felső erőt, az okot, és hatása eredményét. Elérem a teljességet így: a végtelen teremtés része leszek.

A kérdés csak fokozati. Vagy szemüveg nélkül nézek, vagy viselek szemüveget olvasáshoz, esetleg távcsővel nézelődöm. Az érzékelésem fokozata számít.

A lelki (szellemi) világ azt jelenti, hogy ez a realitás áttetsző lesz számomra, s ezen át meglátom az erőők rendszerét, ami a világot működteti . Megértem a minket működtető erők okait és reakcióinkat is némileg. Több szempontból figyelhetem ezt: idő, mozgás, hely, lélek-körforgások, kezdettől a végig. Az emberben feltárulhat mindez. De kezdetben ez a kép nagyon és fokozatosán látjuk csak át. és akkor megválozik a hozzáállásunk teljesen. Megértjük, hogy soha senkit nem érdemes vádolni a gondjainkért.  Világos lesz, hogy az univerzumot egyetlen törvény irányítja, amit lehet teremtőnek és lehet természetnek nevezni.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,638 seconds.