Dr. Michael Laitman

A “Vezeték” a Teremtő Fényének

Kérdés:

Mit jelent az hogy “örvendezni a barát örömében és szenvedni az ő szenvedéséért”, és ezt hogyan kell megvalósítani?

Válasz:

Örvendezni a barát örömében az azt jelenti hogy boldognak érezzük magunkat amiért együtt érjük el a lelki célt, hogy együtt vagyunk az úton. Ez akkor van amikor belül mélyen érzem a barátoknak a vágyait és nem érzem sem a saját jelenlétemet, sem a saját készségem a cél iránt, de átérzem ahogyan a cél felé törekedhetek velük. Valóban a “saját magam” belső érzése eltűnik, és feloldódik a másikban. Így szerezhetem meg az Örök életet.

Egy embernek a “saját maga” belső érzékelése többé nem létezik ezen a ponton. Csak egy “vezetékként” működik, hogy a Teremtő Fényét eljuttassa mindenki másnak. Azaz, így a kapcsolatban mindenkinek a “saját maga” belső érzékelése eltűnik, helyette egy nélkülözhetetlen egység érzés tárul fel, ami hatványozottan megsokszorozza azokkal a belső érzékelésekkel a kapcsolatot, amik egyszer bennem voltak és még bennem lesznek az úton.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.