Dr. Michael Laitman

Amikor rosszul érzem magam

Kérdés:

Nekem keresnem kell a szenvedést a spirituális úton, vagy épp ellenkezőleg kerülnöm kell azt?

Válaszom:

Soha nem kell a szenvedésre gondolnunk. Amennyiben a személy szenvedést érez, akkor tudnia kell, hogy amekkora mértékben ő rossz érzéseket érez, ő abban a mértékben a tisztátlanság, a Klipa által van uralva.

Mindez azért van mert a szenvedés az nem a Teremtőtől érkezik. Ő a Jó mely csak Jót cselekszik. Minden amit érzek az Tőle jön, még akkor is amikor úgy tűnik számomra hogy más irányokból vagyok befolyásolva. Ezáltal amennyiben érzéseim ellentétesek a jósággal, amennyiben azok kellemetlenek, rosszak, az azt jelenti, hogy én a Klipa, az önző vágy által vagyok uralva ugyanabban a mértékben. Az semlegesíti a Teremtő jó hatását, a Fényt sötétséggé változtatva. És ezért érzem én rosszul magamat.

Ezáltal a rossz érzés arra hivatott, hogy megmutassa nekem, mekkora mértékben én a gonoszba vagyok belemerülve. Ennek engem abba az irányba kell löknie, hogy érzéseimet jóra változtassam. És amennyiben én a megfelelő környezetben vagyok, akkor én képes vagyok ezt azonnal elérni. A csoport támogatása arra késztet, hogy én a rossz érzést azonnal jóra cseréljem.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,111 seconds.