Dr. Michael Laitman

Festés fehér pontokkal

Kérdés:

Mi a megjelenő Resimó (információs gén, vagy adat)? Pontosan mi jelenik meg számunkra?

Válaszom:

Ezt lehetetlen elmagyarázni, mivel a Resimó a jövő teljes képe, mely lassan kibomlik bennem. Ennek a teljes Resimó láncnak a végén létezik egy utolsó Resimó, mely a Végtelen Világot képviseli.

Most ezen a Végtelen Világhoz vezető úton található egyik állapot megjelenik számomra. Az előre van programozva az összes adattal, kivéve az én kötelező erőfeszítésemmel és a szűrővel. Amikor én nyújtom azokat, akkor a Resimó megvalósul és a valóság valós képévé változik.

Mivel a Resimó magában foglalja a valóság teljes képét, kivéve az én saját erőfeszítésemet és az én anti-egoisztikus szűrőmet, ebből az következik, hogy a Teremtő, akik felfedi az én részvételemre szolgáló vágyat ebben a Resimóban, elrejti saját magát azon belül. Ez olyan, mintha Ő nekem a valóságról egy ki nem töltött képet mutatna, melyekben üres helyeket hagyott, amelyeket nekem kell kitöltenem résztvételemmel.

Én nem vagyok képes a Resimót egy csapásra megvalósítani, az egy bizonyos számú cselekedetet követel, igen sok alkalommal. Legvégül nekem teljesen fel kell fednem a hasonlóság fokát és az azonosság hiányát egymás között. Ennél fogva a Resimó az olyan módon van felépítve és olyan módon jelenik meg, hogy nem csak hogy el kell engem juttasson a kép beteljesítéséhez, hanem azt is meg kell mutatnia nekem, mi az ami hiányzik.

Amíg én kitöltöm a képet, én hozzáadok a Teremtőből ahhoz a ponthoz ami kezdetben megjelent bennem. Végül is minden egyes szinten a célunk az, hogy hasonlóvá váljunk a Teremtőhöz.

Én úgy valósítom meg a Resimót, mintha én valamit kitöltenék, valamin dolgoznék magamon belül. Ennél fogva én felemelem magamat a Teremtő szintjére az én adott szintemen. Ez egy többoldalú folyamat, mely legvégül a tökéletességhez vezet.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,608 seconds.