Dr. Michael Laitman

Minden a megfigyelőn múlik

Kérdés:

Hogyan gyorsíthatjuk fel előrehaladásunkat?

Válaszom:

Mindez nagyon nehéz. Én ezt tudom saját tapasztalatom által. Azt hiszem az egyetlen lehetőség szerencsén keresztül. Az értelem nem működik itt, és semmi sem segíthet. Itt amire szükség van az a “jó szerencse”, vagy szerencse, “Mazal” héberül.

Egyszerűbben, töröljük el magunkat, változtassuk magunkat egy kis fogaskerékké, egy szerkezetté a csoporton belül: “Én mindent megteszek amit barátaim mondanak, mindent megteszek amit akarnak, saját gondolataim nélkül”. Vegyünk magunkra valamilyen munkát, végezzük azt el automatikusan, anélkül hogy érzéseinket, vagy gondolatainkat aktivizálnánk, csak fektessük bele magunkat abba, és tapadjunk barátainkhoz. Ez segít.

De összességében mindez nagyon nehéz. A csoportba való megfelelő beépülés az útlevelünk a sikerhez. Nincs szükségünk semmi másra. Ahogy mi ráhangoltuk magunkat a csoportra, mi felfedezzük, hogy az teljesen korrigált, hogy az összes világok azon belül léteznek, és a Teremtő is azon belül van.

Barátaink nem is érzik mindezt, de ahogy mi eltöröljük magunkat velük kapcsolatban elkezdjük mindezt felfedezni közöttük. És akkor hirtelen meglátjuk: “Szent ég, hol vagyok én? Világunkról kiderül hogy az a Végtelen Világ? Hova tűnt minden negatív jelenség? Abból semmi sem maradt itt! Minden gyönyörű, abszolút tökéletességben!”

Ez az ahogy elkezdjük a világot látni, ahogy korrigáltuk magunkat. Ezért van az, hogy a héber szó a “világ” szóra “Olam”, a “Nehelam” (eltűnő) szóból. Mindez relatív. Mint a relativitás elmélet minden a “felhasználón”, a megfigyelőn múlik.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.