Dr. Michael Laitman

Személyes megközelítés

Kérdés:

Én egy különleges környezetbe lettem belehelyezve a Teremtő által. De ugyanakkor az én környezetem reakciója látszólag lelassít engem. Én meghajtom magam a barátok előtt, de úgy tűnik ők megerősítik húzásukat a gyeplőn és engem sétálásra késztetnek a vágtatás helyett. Mit tehetek?

Válaszom:

Különböző helyzetek lehetségesek. Azok az emberek akik már magas spirituális szinteket értek el tettethetnek úgy, hogy közömbösek, hogy minket nagyobb mozgásra kényszerítsenek, de ennek ellenére őket pozitív fényben kell, hogy lássuk, még akkor is ha nekünk úgy tűnnek, mint lusták, semmittevők, és így tovább.

Amennyiben a csoport kezdőkből áll, és az önző Lo Lishma (nem az Ő nevében) szándékkal rendelkezik, a Machsom (a minket a spiritualitástól elválasztó határvonal) átlépése előtt, nekik nem szabad úgy tettetniük, mintha közömbösek lennének. Nekik felemelkedést kell demonstrálniuk egymás irányában, egyébként nem képesek előre lépni. Nekik azt kell megtanítani, hogyan tudjuk a többieket felébreszteni, hogy biztosítsuk, senki ne maradjon közömbösnek.

A személynek figyelnie kell az embereket. Néhányan nem képesek megtalálni a kapcsolatot azokkal, akik táncolnak, énekelnek, nevetnek és sírnak. Ők nem törődnek mindezzel. Ebben az esetben a barátaimnak fel kell fedeznie, hogy én nem figyelek oda erőfeszítéseikre, és meg kell találniuk a módját, hogy mindenfajta trükkökkel és játékokkal jöjjenek elő, mely képes engem befolyásolni.

Ez a módja annak, hogy mindenkivel dolgozzunk. Végül is a csoport különböző emberekből áll, és ezért van az, hogy foglalkoznunk kell mindenki zuhanásos állapotával. De ugyanakkor az összes erőfeszítés után nekünk türelmesnek kell lennünk mivel mindenki saját sebességének megfelelően halad előre.

Néhányan nem képesek megragadni az alapelveket évekig, ők itt vannak, de még sincsenek itt. Mások a tanuláshoz magához vonzódnak, a TES minden egyes oldala amit olvasunk egy spirituális elérés számukra. Mások jók a tanításban, vagy más dolgokban, de figyelmen kívül hagynak minden mást. Szóval türelmesnek kell lennünk.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.