Dr. Michael Laitman

Készíts nekünk egy vágyat!

Kit segít a Teremtő, a Felső Erő, az adakozás omnipotens tulajdonsága? Azokat segíti akik arra vágynak, hogy olyanná váljanak mint az.

Az azokhoz az emberekhez jön, akik “bíznak a kegyelemben”, azaz arra várnak, hogy korrekciót kapjanak, és megszerezzék azt a tulajdonságot, mely a Természetet irányítja: az adakozás tulajdonságát. Az a tulajdonság, melyet úgy hívunk, hogy “a felső kegyelem”, kifejezetten azokhoz jön, akik elértek már egy ilyen vágyat.

Lényegében minden a személy vágyának megfelelően történik. Nekem a saját vágyamon kell dolgoznom, hogy az megváltozzon és javuljon, amíg én valóban adakozni akarok. És akkor én megszerzem az adakozás tulajdonságát. Ennél fogva nekünk állandóan csakis a vágyról kell gondolkozzunk.

Az igazság az, hogy nem igazán kezdhetem el az adakozás iránti vágyat akarni. Amennyiben én azt akarnám, akkor már abban léteznék. Végül is a vágyon kívül semmi más nem létezik, ezáltal az adakozás iránti vágy akarása, az adakozásban levő létezést jelenti. Az adakozással kapcsolatban a személy azonnal megkapja azt amit akar, a kérésének megfelelő mértékben.

Azonban mi a megszerzés iránt vágyról az adakozás iránti vágyra nem komolyan mozdulunk, csak a vicc kedvéért tesszük mindazt. Ennél fogva munkánk lényege mindig az, hogy elérjük a kérelmet az adakozás iránti vágy megkapására. És akkor mi megkapjuk az adakozás iránti vágyat követve a lehetőséggel, hogy azt a valóságban meg is valósítsuk.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,135 seconds.