Dr. Michael Laitman

Nincs fejlődés a nők nélkül

A nőkkel kapcsolatban minden azáltal van lemérve, hogy mekkora mértékben vágynak arra hogy együtt legyenek, és támogassák, vagy körbevegyék a férfi részt. A nőknek nyomást kell helyezniük a férfiakra. Ez az ő karakterük. Nekik mindazt valóban helyesen kell felhasználniuk, anélkül, hogy szégyenkeznének. A nők a férficsoporttól függenek, és az pedig a nőkőn múlik. A férfi csoport nem képes előre lépni a nők nélkül.

A női hajlam az elsődleges míg a férfi hajlam a másodlagos. Ez az ahogy az egész természet felépül. Ha a nők nem lennének, a férfiak egész életüket csak focizással töltenék. Mégis a női hajlam arra készteti őket, hogy családot alapítsanak, dolgozzanak, haza jöjjenek, és elrendezzék a dolgokat. Mindez teljesen a női vágyból származik, nem a férfi vágyból. A férfi semmi ilyennel nem rendelkezik. Ő olyan mint egy gyermek egész életében.

Ezért van az, hogy a nőknek a megfelelő módon szerveződniük kell, és nyomást kell gyakorolniuk, és befolyásolniuk kell a férfiakat. És a férfiaknak meg kell érteniük mindezt. Mi felnőttek vagyunk, és fel kell használjuk természetünket, mind a női és férfi természetet annak érdekében, hogy elérjük célunkat. A célt kölcsönösen lehet csak elérni. Mindez olyan mint egy új kisbaba születése, mely mindkettőhöz tartozik.

Ennél fogva minderre komolyan és kölcsönösen kell tekintsünk. nem véletlen hogy pontosan ilyen módon lettünk megteremtve. Mi mindenre úgy tekintünk, mint valami véletlenszerű történésre, de a valóságban nekünk mindent össze kell gyűjtenünk magunkon belül maximálisan és azt megfelelő módon kell kombináljuk. És akkor képesek leszünk megszerezni azt a vágyat, melyen belül a Teremtő megjelenik majd. Semmi nem történhet itt meg a női hajlam nélkül.

A világ 6O%-ban nőkből áll, és ők a stabilabb fele a világnak. Hasonlóan a csoport is kiegyensúlyozatlan a női rész nélkül. Az erős női csoport a ganarncia a stabil férfi rész számára. Az stabilabb. Megfelelően cselekedve puhítja és kipárnázza a problémákat, közös hajónk összes kilengéseit.

A nőknek meg kell érteniük mindezt, és nyilvánvalóan el kell végezniük feladataikat. A férfiaknak ugyancsak meg kell érteniük ezt, és meg kell adniuk a nőknek a megfelelő lehetőségeket, és értékelniük is kell őket. Enélkül a férfiak nem fognak semmit sem elérni. A férfi rész azonnal “félrelép” a női rész nélkül. A női jelenlét azonnal elnyomja az összes fennakadásokat.

Még Ábrahámnak is meg lett mondva: “Halgass arra, amit Sára mond neked”. A nő alapja a fejlődésben kezdetben a legfontosabb rész. A teljes vágy melyet nekünk korrigálnunk kell, az a női vágy, mely a nőkön keresztül fejeződik ki. Ennél fogva a nőknek a megfelelő módon kell megszervezniük magukat. Bárhol, ahol jelen van egy erős női rész, hatalmas sikerünk garantálva van.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,619 seconds.