Dr. Michael Laitman

A spirituális világ közöttünk születik meg

Nagyon sok dolog jelent meg majd tűnt el világunkból, ahogy a technológia fejlődött, és helyettesítette azokat tökéletesebb dolgokkal. Azonban most egy másfajta folyamat kezdődik, és hamarosan mindezek az autók, repülők eltűnnek majd érzékelésünkből és elveszítik fontosságukat.

Csak erők működnek ebben a világban: a Közvetlen Fény, és a Visszavert Fény, együttesen az élvezet iránti vággyal. És ez a teljes kép valahogy megjelenik számunkra a képernyőn, agyunk hátulsó részében.

Ezért van az, hogy az emerek munkahelyei lassan átváltanak a számítógép billentyűzetre. Megkérdezhetjük: Mit képesek ők a billentyűkön létrehozni – ruhákat, házakat? Azokon bizonyos művi értékeket hoznak létre: tiszteletet, hatalmat, tudományos ismeretet, és más hasonló dolgokat, melyek le vannak választva a testi szükségletekről (étel, szex, család). Ez az ahogy mi kapcsolatot létesítünk emberek között, és ezek az erőfeszítések most kifejeződnek az anyagban. Az egyetlen lényeges dolog a Visszavert Fény létrehozása, és amennyiben mi képesek vagyunk azt létrehozni azáltal, hogy a számítógép képernyőjén játszunk, az már elég!

A valóság formája melyben létezünk rajtunk múlik. Amennyiben én mindent elkezdek a Visszavert Fényen belül nézni, akkor a gyökeret összekötöm az ággal, és elkezdem látni a spirituális gyökereket abban a világban mely megjelenik nekem. És akkor elkezdek magyobb fontosságot adni ezeknek a gyökereknek mint materiális ágaiknak. Ez olyan mértékben megtörténik, hogy a materiális ágak lassan eltűnnek érzékelésemből teljességgel, mivel én egyre inkább aktivizálom spirituális érzékelésemet.

A materiális világban én csak azt használom fel, amellyel támogatnom kell testem életét, és ennél semmi többre nem lesz szükségem. Ez az ahogy ez a világ egyre áttetszőbbé válik majd. Azonban mindez nem egyes személyeken múlik majd egyenként, hanem a világ közös korrekcióján a lelkeknek köszönhetően.

Amennyiben lelkeink egységre lépnek, azok megteremtik a spirituális világot egymás között! Akkor rendelkeznek majd egy közös érzékeléssel a Felső Világokról, és érezni fogják a valóságot mely ezen materiális valóság felett van, mely milliárdnyi mértékben erőteljesebb mint ez a valóság. Még a legelső, legalsó spirituális szint is végtelenül hatalmasabb, és erőteljesebb mint a mi jelenlegi világunk.

Amikor mi elkezdjük azt érzékelni, az teljesen elhomályosítja a mi világunkat számunkra. Még most is nagyon sok olyan részlet van a világban melyeket nem veszünk észre. Az élvezet iránti vágy nem tűnik el valami búvóhelyre, hanem amikor az egész emberiség elkezdi megépíteni az adakozás közös rendszerét egymás között, azaz a teret a spirituális világ számára, akkor mi elkezdünk azon belül élni, és azt fontossá tenni.

Mi felemeljük majd az alsó materiális dimenziót a spirituális szintre. Mindez azt jelenti, hogy én elkezdem a materiális világot úgy szemlélni, mint a spirituális világ részét, mivel én látom az erőket, melyek minden mögött működnek, és nem veszek észre semmilyen anyagot mint korábban. Számomra a világ erőkké válik, és ez azt jelenti, hogy az Asszija Világa és az összes többi világ felemelkedik egészen a Végtelen Világig.

Azonban ez nem működik egy különálló személy számára, hanem csakis az egész emberiséggel kapcsolatban, amely elkezd egyetlen közös lélekké egyesülni.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.