Dr. Michael Laitman

A jövő a virtuális csoporté

Kérdés:

Lehetséges a gonosz felismerését elérni a közöttünk levő kapcsolatokban a virtulis csoporton és a számítógép képernyőjén keresztül?

Válaszom:

Természetesen. Mi egy közös vágyon belül vagyunk, ezáltal semmilyen különbséget nem okoz, hogy egymás mellett ülünk-e vagy sem. Lehet hogy melletted ülök anélkül hogy nevedet tudnám, vagy ismerném az arcodat. Nem számít hogy mi egy épületen belül vagyunk vagy más helyeken.

Az egység az érzéseken keresztül történik meg, és ahhoz nem szükséges a fizikai kapcsolat. A mi világunk egyre inkább virtuális kapcsolatokon keresztül kezd összekapcsolódni. És pontosan ez az ahogy vágyaink léteznek majd.

Nekem nem kell senkivel sem együtt ülnöm egy szobában. Az egység érzete nem kötődik a fizikai távolsághoz, és ha valakit közelinek érzünk az nem függ a fizikális közelségtől, hanem csak a spirituálistól. A fizikai távolság nem befolyásolja a vágyakat és érzéseket. Ez még mostani világunkban is igaz, az emberek közötti viszonyokban, és ez még inkább igaz a spirituális viszonyokra. Az egyátalán nem függ össze a fizikai távolsággal.

Próbáljunk meg virtuális csoportban működni, és meglátjuk hogy semmilyen különbséget nem okoz hogy vajon együtt ülünk-e az asztalnál, vagy csak képernyőink körül.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,688 seconds.