Dr. Michael Laitman

Újjászületve minden új fokozaton

Dr. Michael Laitman

Kérdés

Igaz, hogy a Kabbalista képes megmérni a csodaerőt a felső Fényben, mint egy tudós a kísérletében, vagy ez egy alaptétel a számára, mint nekünk?

Válasz

Nem, soha nem tudjuk, hová vezet el a következő fokozat lépés. Olyan ez, mint Simon rabbi esete, aki a legmagasabb fok előtt a teljes kijavítás előtt egyszerre teljesen átlagos emberré vált, Simonná, a piaci árussá vált.

Amikor a következő fokra lépünk, mindig az észre áll a hit (fölé jut az észnek) s nem tudhatjuk, mi történik ott. Mivel van már tapasztalatom, elmondhatom, hogy nagyobb egység és nagyobb adás és szeretet megteremtése vár rám, de mivel még nem érzem, nem tudhatom előre megjósolni 1%-ban sem.

Ez mindig teljesen váratlan és új, egy igazi “újratöltés”, minden elemem kicserélődik, mind a tíz tulajdonság szférája. Általában mint erős megújhodás érződik, azzal a legyőzhetetlen benyomással, hogy minden az ellenkezőjére fordul a  megelőzőhöz képest.

A valóság felfogása, az érzékelések, a megértés, a véleményünk megváltozik. Ez minden  lépésnél, minden fokon bekövetkezik, akárhol tartunk. Mindig újjászületünk, új lényekké, teremtményekké válunk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,109 seconds.