Dr. Michael Laitman

Egy egyedülálló licensz

Láthatjuk, hogy az oktatásról való eszmecserék az egész világban valódi eredmény nélküliek. Senki nem tudja, mit kellene tenni. Mindenki felteszi a kezét, megadólag.  Mindez azért, mert nekünk erőteljesebben kell kifejeznünk magunkat ebben a kérdésben, rámutatva a fontosságára, és arra, hogy abban a helyzetben vagyunk, és pontosan értjük is azt, hogy a valódi megoldás, a természettől magától érkezik.

Egyfelől van bizonyítékunk, hogy az alapelve, a természettől érkezik. Másrészt azonban kényszerítve vagyunk, hogy erre az alapra építkezzünk, azt kívánva, hogy minden egyén és közösség, mint egyetlen egész érje el a természettel való egyezést, váljék emberré, a Teremtővel hasonlatossá.

Ha nyitottan, komolyan és merészen kimutatjuk ezt mindenkinek, senki nem fog tudni ennek ellentmondani. Végül is ez a mi szabad választásunknak a területe, és ezért annyira elveszett és zavarodott az emberiség ezen a területen. A Teremtő meghagyta ezt nekünk. Mi képesek vagyunk minden mást, egyik vagy másik módon megoldani, egyetlen kivétellel: milyen módon kaphatnának az emberek Fényt az életükre, hogy megtalálják az optimális helyüket ebben. Manapság ezt megtenni, ismernünk kell az egész rendszert, és megérteni mit akar a felső erő tőlünk.

Azt várjuk, hogy az oktatási rendszer egy ajtót nyit a számunkra, különböző tömeg média csatornákhoz és internet portálokhoz, és hogy a kormányok, az ENSZ, és az UNESCO végül meghall bennünket. A folyamat már görög előre, mivel senki nem tudja „ellopni” ezt a licenszet, még ha szóról szóra másolnának is le mindent. Az oka annak, hogy kevés módszer van a gyermekek és a felnőttek oktatására, vagyis olyan módszer, ami alkalmazható a világ bármely pontján, és amelyet bárki képes használni a gyakorlatban, mivel az emberi oktatás a mi esetünkben a Felső Fényen keresztül történik, ahogy az, az emberi lélekre hat.

Ezért csatlakoztunk a Fiatalok Nemzetközi Évéhez, amelyet az ENSZ hirdetett meg. Reméljük, hogy ez előrevisz bennünket, és elterjedhet a korrekció módszere a világban, a csoportjaink és a támogatóink segítségével. A kabbala módszere képes egy olyan oktatási módszerként megjelenni, amely tulajdonképpen az ember kialakításának a módszere.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.