Dr. Michael Laitman

Együtt áttörni a Machsomon

Kérdés

Képesek vagyunk a Machsom áttörésére az eljövendő konvención?

Válasz

Ez az, amit mindannyian várunk, és amire együtt vágyunk! “Machsom” a határvonal a mi világunk és a spirituális világ között, és ez az a hely, ahol lecseréljük az egoisztikus szándékot az adakozás szándékára. A szakadék köztük, a határvonal, a feloldhatatlan felosztás az, amit „Machsomnak” nevezünk.

Mi egy egyedi időben élünk. A mi generációnkig, mindenki egyénileg ment át ezen a határvonalon, összegyűjtve a belső erőt, az elegendő mennyiségig, amikor már a pohár „kicsordult, és az új állapot feltárásra került az emberben.

Ma egy globális világban élünk, ami elkezdett kibontakozni előttünk egyre jobban. A mi kabbalista csoportunk nem csak néhány ember, ahogy azt használtuk a csoport kifejezésre a közelmúltban, amikor tíz kabbalista összegyűlt, hanem több millióan vagyunk barátok, szerte az egész világon.  

Ezért azt hiszem, mi egy új eposzban élünk, amikor a Machsom átlépése úgy fog megtörténni, ahogy a Tóra leírja: „az összes nemzet által,” vagy egy tömegben. Én arra számítok, hogy a feltárulás az egész világcsoport számára megtörténik, de legalább is mindazok számára, akik folyamatos kapcsolatban vannak velünk a munkában és a tanulásban. Azaz, nem csak néhány egyén számára, aki ki van erre választva a tömegből, hanem mindannyiunknak, együtt.

Végül is, a korrekció folyamata olyan fejlett állapotokban is el lett érve, ahonnan a kabbala kilépett a rejtőzködésből, és mindenki számára nyitott lett. Ez nem csak egy elszigetelt csoportnak a transzformációja, ahogy az ezt megelőzően történt, hanem egy óriási volumenű világcsoporté, mint a miénk.

KN

 

 

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.