Dr. Michael Laitman

Mit követel tőlünk a természet?

Kérdés:

A mi világunkban az egységnek nagyon sok formája van. Milyen egységet követel tőlünk a természet?

Válaszom:

A természet azt követeli tőlünk, hogy egy emberként egy szívvel lépjünk egységre, hogy egy teljes, globális, integrált rendszerré váljunk, mint a természet maga.

Azt akarja tőlünk, hogy érezzük egymást, érezzük mindenkinek a szükségletét, gondolatban és vágyban, és hogy mindenkinek nyújtsuk azt, amire neki szüksége van, vagy ami hiányzik neki. Azt várja el tőlünk, hogy mindenkit kollektív egységben támogassunk.

Ez persze sok kérdést vet fel, de végül is ez az amit a természet elvár tőlünk. A természet azt akarja, hogy mi arra hasonlítsunk: hogy eggyé váljunk. Végül is a természet maga egy egységes, egyesült rendszer.

Ebben a rendszerben mi nem válhatunk azzá az elemmé, mely megzavar minkdenkit, amely kizuhan az általános tökéletességből, vagy kitűnik korrupciójával. Mi nem válhatunk rákos daganattá, mely élve felfalja a testet, vagy mint egy törött alkatrész, mely a motor leállásást és túlmelegedését okozza. magunkat egyezésbe kell hozzuk a természettel, hogy magunkat annak sebességére hangoljuk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.