Dr. Michael Laitman

A belső gyönyörűség kontúrjai

Kérdés:

Michelangelo azt mondta, hogy ő valójában nem szobrászkodott, hanem csak levéste a fölösleget a kőből, mely elrejtette addig a valódi formát. Milyen formát kell, hogy én felfedjek a “környezet” kőtömbjében, hogy én abból kivéshessem a spirituális összeolvadást?

Válaszom:

Színtiszta adakozást. Kérjük a Felső Erőtől hogy eljöjjön, és a színtiszta adakozás formáit rajzolja ki számunkra, mivel ez az egyetlen erő mely képes számunkra a határokat, mintát kijelölni. Mint Michelangelo, aki képes volt érzékelni a gyönyörűség kontúrjait a kövön belül, nekem is meg kell ismernem hol vannak saját kontúrjaim, határaim: mekkora mértékben vagyok képes felhasználni a vágy anyagát az adakozás érdekében, és hol van az a határ, amelyen túl már nem vagyok minderre képes.

Mindaz ami alkalmas az adakozásra a teremtés mesterművévé válik, és ami nem alkalmas azt egyenlőre félreteszem. Ennél fogva én magam létrehozom a hiteles világ formáját.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.