Dr. Michael Laitman

A megoldás közöttünk található

Kérdés Japánból:

Milyennek kell lennie belső munkánknak vészhelyzetekben? Miközben a leckéket nézzük, a földrengések megállás nélkül folytatódnak.

Válaszom:

Ezekben a napokban még inkább az egységre kell koncentrálnunk, és bíznunk kell abban, hogy pontosan erőfeszítéseink eredményeképpen leszünk képesek megakadályozni a katasztrófákat a világban, mind Japánban, mind azon más régiókban ahol az emberek most szenvednek.

Miért is szenvednek az emberek? Miért nem haladnak a korrekció irányában a helyes úton? Miért nem ébrednek fel és rohannak az utcákra azt kiabálva: “A Messiást akarjuk most!” Más szóval miért nem követelik a korrekciót, a változást, az új állapotot?

Miért kiabálnak mindehleyett kormányváltoztatásért? Hogyan segíthetne rajtuk mindez? Senkinek sem lesz jobb élete hogyha a kormányváltozás megtörténik, még akkor sem, ha a Líbiai diktátor felmond és elmenekül. Az ezt követő szakadékot radikális Iszlám tölti majd ki, vagy valamilyen más politikai párt, de mindez csak vak pszichológiai kompenzáció lesz. A gyakorlatban az emberek nem érzik majd magukat jobban. Mindez továbbra is a szenvedés útja lesz.

A közelmúltban a világ gyorsan egyre több fegyverre tesz szert. Mi újraélesztettük a fegyverkezési versenyt, mely korábban megállt, mintha mi megint versengeni akarnánk ki az erősebb. De micsoda bolondság az, hogy úgy veszekszünk mint kisgyerekek! De közben láthatjuk mekkora energia, és források vannak minderre elvesztegetve.

Ennek eredményeképpen minden rajtunk múlik, az összes barátainkon az egész világon keresztül, akik már megkapták a hajtóerőt a korrekcióra. Nekünk belülről kell egységre lépnünk, és éreznünk kell, hogy egy egész vagyunk. és akkor azáltal, hogy az egész világot egységessé akarjuk tenni, mi majd segítjük a többieket is hogy közelebb kerüljenek hozzánk. Végül is ők csak saját magunk passzív részei. Ők képtelenek közelebb kerülni maguktól, ameddig mi nem nyújtjuk nekik a lehetőséget arra, hogy hozzánk kapcsolódjanak.

Ahogy a személy megkapja a felébresztést, a szívben található pontot, eljut majd hozzánk és csatlakozik majd azokhoz, akik aktivizálják és felgyorsítják a fejlődést, munkájuk sebességét ahhoz a sebességhez igazítva, amellyel a Resimók (spirituális információ adatok) megjelennek bennünk. Akkor semmilyen más erők, cunámik, forradalmak, háborúk és más hasonló dolgok nem fognak minket a fejlődésre kényszerítnei egy negatív módon.

Minden a mi erőfeszítéseinken múlik, azon a szinten ahol mi egységünkön dolgozunk. Nincs semmilyen más megoldás a világban.


Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 1,661 seconds.